Váš nákup Vám nachystáme k odběru na prodejně volejte 723 602 577 nebo pište obchoda@oferta.cz.....využijte rozvozu Hodonín a okolí zdarma.....E-shop je v provozu.....

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8,00 - 16,00 | So zavřeno
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.11.2020
Otevírací doba v úterý 24.11.2020
V úterý 24.11.2020 bude Zásilkovna v naší prodejně otevřena jen do 13,00 hod.  Ostatní pracovní dny beze změny Po - Pá  8,00 - 16,00 hod. číst celé
31.10.2020
COVID-19
Změna : - příjem a výdej zásilek ze Zásilkovny otevřeno  Po-Pá   8,00 - 16,00 hod. - výdej objednávek uskutečněných přes eshop, e-mail nebo telefoni... číst celé
18.10.2020
Slučujeme objednávky
Za jedno dopravné vám pošleme objednávky ze všech našich e-shopů. Stačí do poznámky napsat číslo objednávky, kterou jste u nás vytvořili na jiném naše... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Newsletter bude odeslán na Vámi vložený kontaktní e-mail. 

                 

                 

Sledujte nás a sdílejte fotky Vašeho oblíbeného papírnictví  #oferta.cz

 

platby :

 

dopravci :

            

         

 

e-shopy : 

          gastro-obaly a drogerie

         vše pro kancelář

          pro moderní kancelář

          potisk reklamních per

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Libor Hošek - OFERTA, se sídlem Rodinova 691/4, 695 01 Hodonín, IČ: 11519002, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

              

NAŠE E-SHOPY

vše pro kancelář    

potisk reklamních per   

obalový materiál 

kancelářská technika

 

 

 

EET-Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Rychlý kontakt
Osobní odběr 
Rodinova 4,
695 01 Hodonín

 

Po-Pá:    8,00 - 16,00
So:          zavřeno

 

 

 

Všechna práva vyhrazena, obrázky mohou být pouze ilustrativní a barevné zobrazení na vašem monitoru nemusí odpovídat skutečnosti.

 

Logo
www.oferta.cz
Gabriela Blašková
Gabriela Blašková
Po-Pá 8,00 - 16,00 | So zavřeno
© copyright 2012 - 2020  OFERTA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.