Váš nákup Vám nachystáme k odběru na prodejně volejte 723 602 577 nebo pište oferta@oferta.cz.....využijte rozvozu Hodonín a okolí zdarma......

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8,00 - 16,00 | So zavřeno
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.10.2020
COVID-19
Změna : - příjem a výdej zásilek ze Zásilkovny otevřeno  Po-Pá   8,00 - 16,00 hod. - výdej objednávek uskutečněných přes eshop, e-mail nebo telefoni... číst celé
18.10.2020
Slučujeme objednávky
Za jedno dopravné vám pošleme objednávky ze všech našich e-shopů. Stačí do poznámky napsat číslo objednávky, kterou jste u nás vytvořili na jiném naše... číst celé
30.09.2020
Na fakturu se splatností
Na fakturu se splatností - státním institucím a organizacím lze poskytnout splatnost vystavených daňových dokladů na úhradu kupní ceny. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Chci zasílat newsletter

Newsletter bude odeslán na Vámi vložený kontaktní e-mail. 

                 

                 

Sledujte nás a sdílejte fotky Vašeho oblíbeného papírnictví  #oferta.cz

 

platby :

 

dopravci :

            

         

 

e-shopy : 

          gastro-obaly a drogerie

         vše pro kancelář

          pro moderní kancelář

          potisk reklamních per

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Libor Hošek - OFERTA, se sídlem Rodinova 691/4, 695 01 Hodonín,IČ: 11519002, DIČ: CZ6303122452, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Marketingová agentura
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

              

NAŠE E-SHOPY

vše pro kancelář    

potisk reklamních per   

obalový materiál 

kancelářská technika

 

 

 

EET-Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Rychlý kontakt
Osobní odběr 
Rodinova 4,
695 01 Hodonín

 

Po-Pá:    8,00 - 16,00
So:          zavřeno

 

 

 

Všechna práva vyhrazena, obrázky mohou být pouze ilustrativní a barevné zobrazení na vašem monitoru nemusí odpovídat skutečnosti.

 

Logo
www.oferta.cz
Gabriela Blašková
Gabriela Blašková
Po-Pá 8,00 - 16,00 | So zavřeno
© copyright 2012 - 2020  OFERTA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.