Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

 

DOPRAVA :

 

ZDARMA


přepravní službou PPL


zdarma v rámci ČR.

 

Platba dobírkou 30,- Kč

Doprava objednávky do 2000,- Kč jen za 69,- Kč

 

 

 

 

KONTAKTY

Rodinova 4, Hodonín
Po - Pá 8,00-17,00 hod.
tel: +420 723 602 577
oferta(a)oferta.cz
možnost vyzvednutí po výzvě
k odběru nebo zaslání SMS

NOVINKY

arr3Papír na tisk lékařských předpisůFORMÁT A6  80g [2000 listů] - Xerografický papír FUTURE Lasertec ... arr3DOPRAVAPro naše zákazníky nyní nabízíme dopravu přepravní službou GLS i PPL           ... arr3Igelitové tašky už nebudou zdarma. Evropská unie chce méně plastového odpaducelý text zde... arr3NOVÉ ZBOŽÍ: KATRIN    Bezpečnost a pohodlí pro lidi mimo domov Katrin přináší pocit pohodlí a funkčnosti do... arr3Velký přehled změn roku 2018. Projděte si, jak se dotknou vaší peněženkyZakazuje se speciální poplatek za platbu kartou - tento příplatek dosud spotřebitelům účtuje část...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 769 Kč (32 EUR)
skladem
naše cena 129 Kč (5 EUR)
skladem
naše cena 50 Kč (2 EUR)
skladem

ANKETA

Jak jste se o nás dozvěděli ?

Z internetu 60% Ze sociálních sítí 16% Doporučení od známých 11% Osobní návštěva 13%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Libor Hošek - OFERTA, se sídlem Rodinova 691/4, 695 01 Hodonín,IČ: 11519002, DIČ: CZ6303122452, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • IP adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů